Дијаспора на вези, Друштво, Политика

МУП Српске: Активирана оперативна група због претње Додику

МУП Српске: Активирана оперативна група због снимка у којем се пријети Додику

Министарство унутрашњих послова Републике Српске активирало је Оперативну групу за борбу против тероризма у вези са видео-снимком који кружи друштвеним мрежама, а на којем маскирано лице пита: „Ко ће убити Милорада Додика за милион евра?“.

 

– О наведеном снимку је обавијештена и Агенција за истраге и заштиту БиХ која је надлежна за поступање, а МУП Српске прикупља информације у вези са наведеним видеом које ће подијелити са надлежним органима – потврђено је Срни у МУП-у Српске.

Горица Додик, кћерка Милорада Додика, објавила је на свом Твитер налогу снимак мушкарца са фантомком на лицу који улази у кафић и гласно пита: „Ко ће убити Милорада Додика за милион евра?“.

Јован Керешић

О аутору - Јован Керешић

Јован Керешић је један од покретача Удружења цивилног друштва које је основало овај медиј. Одговорно је лице радио ДИР-а. Од 2016 активно ради као новинар и уредник емисије "Апел за помоћ болесној деци Србије" на бесплатним стримовима. Од 2019 је члан УНС-а и тада се овај медиј региструје код АПР-а и РЕМ-а. Тренутно води и уређује више емисија на радиоДИР-у. До сада посао новинара је радио без материјане користи као и сви чланови ове редакције. Запослен је у једној приватној фирми ,јер од новинарства као и већина колега не може да прехрањује себе и своју породицу. Ожењен је, отац петоро деце.

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре