Друштво, Музика, Социјално стварност

Девојчице из београдског вртића представиле своју верзију Констрактине песме

Девојчице из једног београдског вртића су се својски потрудиле како би на што приближнији начин отпевале песму „Ин Цорпоре Сано“, којом ће Констракта представљати Србију на Евровизији у Торину.
Оне су, како се види на снимку на Инстаграм профилу предшколске установе, „ископирале“ Констранктин наступ са недавно одржане Песме за Евровизију, а једна од њих је, попут саме уметнице, све време прала руке у лавору.

Подсетимо, певачица Ана Ђурић, познатија под уметничким именом Констракта, је 6. марта остварила победу на националном избору представника Србије на Евровизији и представљаће нашу земљу на такмичењу, које ће се одржати у мају у италијанском Торину.

Преузето: 

 

Весна Керешић

О аутору - Весна Керешић

БИОГРАФИЈА Весна Керешић рођена 1973 у Љубовији,где је завршила основну и средњу школу. Једна је од оснивача Удружења родитеља и деце Бродић Паркић из Руме(2012) и сада где је члан Управног одбора. Одлуком управног одбора удружења 2016 год.именована је за Уредника Дечијег радија које од Новембра 2016 емитовало на бесплатним интернет стримовима хуманитарни програм Апел за помоћ болесној деци Србије,који сада чини 80% укупног програма а 20% су грађанске емисије. Као волонтер( до сада никада није остваривала новчана средства од новинарства) Организатор програма и новинар је емисија: Апел за помоћ болесној деци Србије. Од 2019 је постала је члан Удружења новинара Србије.

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре