Култура, Музика

Процесија са два нова сингла најављују албум

Бенд Рецесија из Руме тренутно се налази у студију “Under the sun” у Руми где снимају њихов нови албум.
У међувремену, почетком ове године објавили су два сингла која могу послужити као својеврсна најава тог албума, и само мали делић онога што можемо очекивати.

Бенд чине браћа Драган и Рајко Ђурић. Драган је вокал и бубњар у бенду, док је Рајко басиста, а гитаре и клавијатуре им свира Павле Милошевић. Павле је иначе и студијски сниматељ, и код њега у студију “Under the sun” и снимају све нумере од 2002. године, односно од када су основани.

За узоре наводе извођаче као што су Jimi Hendrix, Miles Davis, Frank Zappa, The Clash, Disciplina Kičme, Red Hot Chilli Peppers и друге. Напомињу да су такође и концертно активан бенд. Два нова сингла можете чути испод

Јован Керешић

О аутору - Јован Керешић

Јован Керешић је један од покретача Удружења цивилног друштва које је основало овај медиј. Одговорно је лице радио ДИР-а. Од 2016 активно ради као новинар и уредник емисије "Апел за помоћ болесној деци Србије" на бесплатним стримовима. Од 2019 је члан УНС-а и тада се овај медиј региструје код АПР-а и РЕМ-а. Тренутно води и уређује више емисија на радиоДИР-у. До сада посао новинара је радио без материјане користи као и сви чланови ове редакције. Запослен је у једној приватној фирми ,јер од новинарства као и већина колега не може да прехрањује себе и своју породицу. Ожењен је, отац петоро деце.

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре