Друштво

СВИ НА САЈАМ 22 05 2022

СВИ НА САЈАМ 22 05 2022
Данас смо обишли 89 међународни пролећни пољопривредни сајам.Много излагача и посетилаца је први утисак при уласку на сајам.Ово што смо снимили је само делић атмосвере са сајма,јер просто неможете за једно после подне обићи,чак ни за један дан.Склопљено је много уговора произвођача и купаца великих и малих трговачких кућа.Стекли смо утисак да се једва дочекало отварање пољопривредних сајмова.Овај у Новом Саду засигурно је највећи на балкану.На овогодишњем сајму представља 1.100 излагача из Србије и 21 земље света.У затвореном и на отвореном простору најстарије сајамске куће у овом делу Европе, Новосадском сајму, данас је почео 89. Међународни пољопривредни сајам на којем се до 27. маја представља 1.100 излагача из Србије и 21 земље света.
Поред самосталних наступа, излагачи из неколико земаља своју привреду представљају на колективним изложбама, као привредници из Мађарске, Чешке, Италије, Холандије, БиХ, Црне Горе, Шпаније, Индонезије, а први пут обједињено наступају и привредници из Марока.

 

 

 

Јован Керешић

О аутору - Јован Керешић

Јован Керешић је један од покретача Удружења цивилног друштва које је основало овај медиј. Одговорно је лице радио ДИР-а. Од 2016 активно ради као новинар и уредник емисије "Апел за помоћ болесној деци Србије" на бесплатним стримовима. Од 2019 је члан УНС-а и тада се овај медиј региструје код АПР-а и РЕМ-а. Тренутно води и уређује више емисија на радиоДИР-у. До сада посао новинара је радио без материјане користи као и сви чланови ове редакције. Запослен је у једној приватној фирми ,јер од новинарства као и већина колега не може да прехрањује себе и своју породицу. Ожењен је, отац петоро деце.

Related Posts

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре