Друштво, Економија, Народни Протести, Политика, Протести

Tрактор,тракторче Миле вози од Шумадије до Београда,да отера дахије…

Слика преузета са портала листа Данас

„Svesni smo da je strah veliki i da se ljudi plaše kada se pomene vlast, ali nemamo kud“: Šumadijski poljoprivrednici traktorima će u Beograd

Данас је најављен протест пољопривредника из Шумадије све са тракторима,али одустало се од доласкаса својим пољопривредним машинама,ЗАШТО?

Покушаћемо да нађемо одговор.Неко из организације је истакао да је један од разлога проблеми које би имали пољопривредници од стране водеће политичке партије,као да није се знало да им сесваки протест не свиђа,други убачени политички послушници у редове поштених пољопривредника.

Као грађански медији ту смо да испратимо дешавања оних који својим радом треба да донесу боље сутра СРБСКОМ ПОЉОПРИВРЕДНИКУ,а не да увозимо ГМО храну и остало ђубре са запада…Србском сељаку је дозлогрдило да плодна земља се даје странцима,а сељак у Србији уместо да буде газда постаје роб на своме…Докле ће то бити зависи од свих нас зато будимо уз наше вредне домаћине,не дајмо да села претворе у иускопине за литијум остале загађиваче,очистимо СРБИЈУ…

Пратићемо протесте који су заказани за данас 27.11.2022 у 15 часова испред владе Србије.

Преузето од:СРБИНинфо

 

Преузето од:УНС

 

Јован Керешић

О аутору - Јован Керешић

Јован Керешић је један од покретача Удружења цивилног друштва које је основало овај медиј. Одговорно је лице радио ДИР-а. Од 2016 активно ради као новинар и уредник емисије "Апел за помоћ болесној деци Србије" на бесплатним стримовима. Од 2019 је члан УНС-а и тада се овај медиј региструје код АПР-а и РЕМ-а. Тренутно води и уређује више емисија на радиоДИР-у. До сада посао новинара је радио без материјане користи као и сви чланови ове редакције. Запослен је у једној приватној фирми ,јер од новинарства као и већина колега не може да прехрањује себе и своју породицу. Ожењен је, отац петоро деце.

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре