Дијаспора на вези, Друштво, Косово и Метохија, Најновије емисије Радио ДИР-а

Серијал5 до12 – Срце Србије некада и сада гости:Kristian Kahrs и John Bosnitch

Серијал информативног програма РадиоДИР-а емисија: 5 до 12 – Срце Србије некада и сада Аутор емисије Јован С.Керешић а специјални гости су:Кристиан Каш(Kristian Kahrs)бивши припадник КФОР-а,новинар и полтички коментатор,Јован Боснић (John Bosnitch)Канадски новинар пореклом из Србије,а од прошле године држављанин Србије и политички аналитичар.

Драги наши пријатељи и пратиоци, РадиоДИР је почео са новом програмском шемом,како би се што више приближио својим слушаоцима у Србији и дијаспори србској.Молимо Вас да после ове одгледане нове епизоде запратите нас на нашем youtube каналу: https://www.youtube.com/@radiodir/ ,јер од ваше жеље да нас пратите зависиче и наш даљи опстанак.Ми смо независни медији у служби јавног информисања свих грађана,у редакцији имамо 20-так новинара сарадника којима то није стални посао и исто толико волонтера који немају никакве новчане користи широм Србије,Црне Горе,Аустрије,Немачке,Норвешке,Америке,Канаде и сваким даном се ширимо,јачамо,боримо да народна мука дође до свију Вас… Оснивач овог медијаје Удружење грађана и то родитеља и деце,тако да наша борба за истину неће престати докле год ни једно дете се не буде лечило СМС порукама,докле год политичари не буду слушали глас народа,докле год у парламенту не буду прави народни посланици… Свако ко жели помоћи може то учинити НАЈједноставније да запрати наш канал,да уплати преко нашег динарског жиро рачуна:160-373845-55 код BancaIntesa i PayPal,колико ко може,нема лимита…

 

Више информације на нашем порталу: https://radiodir.co.rs/ СЛУША НАС ЦЕО СВЕТ СЛУШАЈТЕ НАС И ВИ !!! РадиоДИР

Јован Керешић

О аутору - Јован Керешић

Јован Керешић је један од покретача Удружења цивилног друштва које је основало овај медиј. Одговорно је лице радио ДИР-а. Од 2016 активно ради као новинар и уредник емисије "Апел за помоћ болесној деци Србије" на бесплатним стримовима. Од 2019 је члан УНС-а и тада се овај медиј региструје код АПР-а и РЕМ-а. Тренутно води и уређује више емисија на радиоДИР-у. До сада посао новинара је радио без материјане користи као и сви чланови ове редакције. Запослен је у једној приватној фирми ,јер од новинарства као и већина колега не може да прехрањује себе и своју породицу. Ожењен је, отац петоро деце.

Related Posts

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре