Најновије емисије Радио ДИР-а, Црна хроника

ШОК ИЗЈАВА ДИАЈАНЕ РУМУНСКЕ ПОСЛАНИЦЕ: „ЉУДИ МОРАЛИ ДА УМРУ, А ЈОШ НИЈЕ готово”

Повезани видео на ову тему:

Преузето са ХЕПИ ТВ

ШОК ИЗЈАВА ДИАЈАНЕ РУМУНСКЕ ПОСЛАНИЦЕ: „ЉУДИ МОРАЛИ ДА УМРУ, А ЈОШ НИЈЕ готово”

Недавно је Диана Сосоаца дала политичку изјаву за коју, могли бисмо рећи, ниједан други парламентарац не би имао храбрости.Њена изјава је под насловом „ТРЕБА ЉУДИ ДА УМРУ, А ЈОШ НИЈЕ готово” и односи се на догађаје из последњег периода кроз који је пролазио не само румунски народ, већ и становништво целе земаљске кугле.Преносимо делове изјаве

Поштовани колеге сенатори,

Већ три године доживљавамо праву кампању масовног убијања широм света, било кроз наводне пандемије и непосредну потребу да се убризгају непроверене вакцине које убијају људе, било кроз ратове који смањују светску популацију, али враћају друге уназад, то уздрмава међународну политику и мења границе.Све док нисмо доживели да будемо сведоци производње земљотреса по команди, то је заправо напад на Турску од стране великих светских снага којима се потпуно није допало да их критикује Реџеп Тајип Ердоган, председник Турске.Штавише, његова позиција неутралности и посредника у украјинско-руском рату је дубоко поремећена, поготово што је Турска друга велика сила са војне тачке гледишта унутар НАТО-а.Његов став да блокира улазак Шведске у НАТО,али и говор у Давосу, посебно, као и гест одласка усред конференције за штампу, пркосећи једној великој сили, није остао без одјека у тврдом и хладном свету светских лидера.Али, нико није мислио да ће бити потребно жртвовати људе, толики људи и на тако подли начин.И то је само упозорење, јер то није било најнасељеније подручје Турске.

150 накнадних потреса разорног земљотреса, другог већег од првог, без постојања епицентра, подручје је вештачки стимулисано, геолошко оружје је постојало веома опасно, до сада је коришћено без изазивања превише жртава, вероватно за експерименте .Сада је то спроведено у праксу.Ако пажљиво погледамо карту гасовода Турске, видећемо да је избраздана гасоводима и нафтоводима, који су заправо један од циљева: њихово уништење.Али, 10 секунди пре појаве такозваног земљотреса, Турци су затворили ове гасоводе.Осим тога, 24 сата пре земљотреса, 10 земаља повукло је своје амбасадоре из Турске.Румунско Министарство спољних послова је 5 дана пре његовог настанка издало упозорење за путовање румунским држављанима у Турску, иако није било опасности, као и друге земље.Убијајући људе, служили су својим интересима.Мапе приказане на свим телевизијским каналима показују да није било епицентра, већ епилинија са хиљадама земљотреса.Турске тајне службе истражују могућу „злочиначку интервенцију“, ( умешаност друге државе у изазивање првог вештачког земљотреса), која је касније уследила као ланчана реакција након дестабилизације тектонских плоча у региону.

Веома је јасно да је председник Ердоган кажњен због своје храбрости, достојанства и части и због блискости са Руском Федерацијом, заправо позиције неутралности и посредништва за мир.Осим тога, жели се скренути пажњу људи са Украјине, где су представници многих земаља већ почели да вичу против деспотизма и наређења председника Зеленског, као да он влада светом и да је неко дужан да пошаље оружје и учествује у свом рату, у рату где је жртвовао сопствени народ и уништио целу своју земљу.Свако ко говори о миру ставља се на стуб срамоте и напада са свих страна.То се десило у Румунији када смо покренули јединствену иницијативу „Неутралност за Румунију.Мир из Букурешта“.Сви су навалили на мене, јер сада,после годину дана рата, нека скоро сви кажу све што ја од почетка афирмишем и подржавам, тврдећи да сам творац идеја.Плагијатори. фарисеји. Јевреји. Због вас су људи гинули и умиру, сви имате руке умрљане крвљу милиона људи убијених за интересе лудака који су дошли да владају светом.

Нажалост, на нивоу румунског руководства имамо само неспособне, идиоте, плагијаторе, лопове, разбојнике, криминалце, кукавице, издајнике и листа се наставља. Ови неспособњаци, награђени од стране држава за посебне заслуге у њиховој подршци и на рачун Румуније, покушавају у овом тренутку да од неутралне, суверене државе претворе Румунију у сервилну и офанзивну државу, преко које неке велике силе могу да врше своје ратоборне акције и да се Румуни претварају у топовско месо у корист других. Јевреји, зауставићемо вас под сваки ризик и по сваку цену. Оставите Румунију сувереном и неутралном! Не занимају нас ничији ратови. Увек смо бранили своју нацију , и нисмо никога напали, јер треба да знате да смо увек били у табору губитника, чак и када је табор победио. Увек смо плаћали. ДОВОЉНО! ДОСАД! РУМУНИЈА ЧУВА НЕУТРАЛНОСТ, БЕЗ ОБЗИРА ШТА СТЕ ОБЕЋАЛИ ИЗДАЈНИЦИМА! ИМАМО ОБАВЕЗУ ДА ОДРЖАВАМО ДОБРЕ СУСЕЂСКЕ ОДНОСЕ У РЕГИОНУ, БЕЗ ОБЗИРА ШТА ВАС ЈЕДАН ДРУГИ ТРАЖИО! АКО НИСТЕ У МОГУЋНОСТИ ДА БРАНИТЕ НАШ МИР, А НИСТЕ, ОНДА ОДЛАЗИТЕ ИЛИ ЋЕМО ВАС СКИНУТИ!

Веома ми је јасно да су у овом тренутку ствари на међународном плану измакле контроли, будале се играју Бога и мислим да су добили утакмицу. Јер за ове дементне и психопатске људе који изазивају ратове и катаклизме неконвенционалним оружјем, ми људи смо само бројеви којих се могу отарасити. Императив је да се сви народи света заједно дигну, пробуде из удобности и безбрижности, и као 1848. године започнемо борбу за ослобођење од јарма психопата, дементних људи који су нам украли срећу и прелепи свет у коме смо живели Зато позивам све вас који још увек желите да живите у свету Божијем, а не Сатанином, позивам вас да устанете у борбу, на светску побуну да нас све ослободите и уништите ове непријатеље, јер смо у овом тренутку у ЛЕГИТИМНОЈ ОДБРАНИ. СКИНИТЕ КАНЏЕ ТУРСКОЈ, СКИНИТЕ КАНЏЕ РУМУНИЈИ! СКИНИТЕ КАНЏЕ БОЖИЈЕМ НАРОДУ!

УПОЗОРЕЊЕ СВЕТСКИМ ПСИХОПАТАМА: АКО ВАМ ТРЕБА ЉУДИ ДА УМИРУ, ТРЕБАМО ДА И ВИ ИЗГИНЕТЕ! ТО ЈЕ СВЕ ИЛИ НИШТА! ОКО ЗА ОКО И ЗУБ ЗА ЗУБ! ТАЛИОНОВ ЗАКОН!

Подаци: 08.02.2023

Хвала вам!

Сенатор СОС Румунска партија

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

 

Јован Керешић

О аутору - Јован Керешић

Јован Керешић је један од покретача Удружења цивилног друштва које је основало овај медиј. Одговорно је лице радио ДИР-а. Од 2016 активно ради као новинар и уредник емисије "Апел за помоћ болесној деци Србије" на бесплатним стримовима. Од 2019 је члан УНС-а и тада се овај медиј региструје код АПР-а и РЕМ-а. Тренутно води и уређује више емисија на радиоДИР-у. До сада посао новинара је радио без материјане користи као и сви чланови ове редакције. Запослен је у једној приватној фирми ,јер од новинарства као и већина колега не може да прехрањује себе и своју породицу. Ожењен је, отац петоро деце.

Related Posts

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре