Економија, Корупција-Тајкуни, Најновије емисије Радио ДИР-а, Политика, Социјално стварност

Сведоци смо највећег прикривања корупције у историји ЕУ

Сведоци смо највећег прикривања корупције у историји ЕУ Cristian Terhes(Румунски посланик у Европском парламенту).
Изјавио је овај Румунски посланик на седници једног ЕУ одбора,Он даље додаје следеће:“Поштоване колеге,очигледно је да смо сведоци највећег прикривања корупције у историји Европске уније,очигледно је да неке политичке групацеије овог парламента желе да бране и прикривају злоупотребе европског парламента,али не треба занемарити да смо ми посланици у Европском парламенту одговорни народу а не Ursul-i fon der Layen.“
Oвакав приступ неким догађајима везаним за фармацеутске гиганте говори нам и указује намутна посла око вакцина против вируса који је наводно харао светом ових задњих пар година.
Више погледајте на нашем порталу :Радио ДИР https://radiodir.co.rs
Позивамо све људе добре воље да нампомогну као спонзори и донатори како би од нас сазнали оно што други неће и не смеју да објављују…
РадиоДИР је јединствен независни медији у Србији,чији је оснивач удружење родитеља и деце извештавамо са својом позитивношћу о свим стварима које тиште независно и слободно информисање свих грађана у Србији.
Сајт који публици нуди све што је најзанимљивије и најсавременије из области хуманитарног рада за болесну децу Србије,образовно културног,слободног информисања свих грађана Србије,уметности и културе,забаве, ауторске текстове, атрактивне фотографије, разне узбудљиве и инспиративне теме.
Нашу публику чине деца,обични људи,образовани и академски грађани, читајући, информисани, радознали, захтевни квалитетни корисници.Пишемо занимљиве и узбудљиве текстове о људима и догађајима из сфере хуманитарног апела за болесну децу,образовно културног живота са занимљивим прилозима,историјског гледање на наше традиционалне вредности, културе и уметности, дело неких од најталентованијих и најауторитативнијих новинара и спољних аутора.Наш циљ је да допремо до свих вас у Србији и расејању,као независни и објективни медији радимо теме које други неће и не смеју да објављују,да се приближимо свима вама и саслушамо ваше проблеме и о томе обавештавамо јавност,да завиримо у супштину сваког проблема који имате,тражимо и притискамо институције да нам дају одговоре.Ово, у комбинацији са богатим референтним програмом са наших стримова, чини нас снажнијим , најповољнијим и најпожељнијим електронским порталом у Србији и свету са ових територија. Ми смо регистровани медији у Агенцији за привредне регистре(АПР) број: IN000827 , у регулаторном телу за електронске медије(РЕМ)дозвола број: I-0028 .Бићемо уз вашу помоћ још јачи,јер ИНАТ ЗА ИСТИНОМ МОРА ПОБЕДИТИ и наша је девиза СЛУША НАС ЦЕО СВЕТ СЛУШАЈТЕ НАС И ВИ-ВАШ НАРОДНИ РАДИО ДИР !!!
Сви људи добре воље,привредници,могу нам помоћи донацијама и прилозима на наш жиро рачун: Бр:160-373845-55 код :Banka Intesa .Месечно ћемо вам давати информације о приливу и утрошку средстава.
Време је да се укључе сви грађани Србије и помогну опстанку овог независног медија,много нам значи да они који не могу да се укључе да шаљу ову информацију путем друштвених мрежа,а сва обавештења можете добити нанашем порталу ,на друштвеној мрежи: https://www.facebook.com/radioDIR
вибер број:+381606016360,
телефон редакције:+38122819900 .
Јован Керешић -Одговорно лице

Јован Керешић

О аутору - Јован Керешић

Јован Керешић је један од покретача Удружења цивилног друштва које је основало овај медиј. Одговорно је лице радио ДИР-а. Од 2016 активно ради као новинар и уредник емисије "Апел за помоћ болесној деци Србије" на бесплатним стримовима. Од 2019 је члан УНС-а и тада се овај медиј региструје код АПР-а и РЕМ-а. Тренутно води и уређује више емисија на радиоДИР-у. До сада посао новинара је радио без материјане користи као и сви чланови ове редакције. Запослен је у једној приватној фирми ,јер од новинарства као и већина колега не може да прехрањује себе и своју породицу. Ожењен је, отац петоро деце.

Related Posts

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре