Друштво, Политика, Протести

Vrlo zbunjujuća i napeta situacija u Parizu 15 мarta 2023

Policija pendrecima i suzavcem potiskuje štrajkaše kako bi ih otjerala od sjedišta Renesanse. Prosvjednici se opiru i ostaju na mjestu.
Nakon prijetnji da će mu isključiti struju, to se i dogodilo.
Le Fort de Brégançon, službena rezidencija Emmanuela Macrona, ostala je bez struje.
Istodobno je struja isključena u kući predsjednika Senata LR Bruna Retailleaua. (CGT Energy 85)
Vrlo zbunjujuća i napeta situacija u Parizu. Policija lančano napada prosvjednike koji potpuno u miru protestiraju.
Očigledno je da žele izazvati nerede…

Više pogledajte na našem portalu :Radio DIR https://radiodir.co.rs

Pozivamo sve ljude dobre volje da nampomognu kao sponzori i donatori kako bi od nas saznali ono što drugi neće i ne smeju da objavljuju…
RadioDIR je jedinstven nezavisni mediji u Srbiji,čiji je osnivač udruženje roditelja i dece izveštavamo sa svojom pozitivnošću o svim stvarima koje tište nezavisno i slobodno informisanje svih građana u Srbiji.
Sajt koji publici nudi sve što je najzanimljivije i najsavremenije iz oblasti humanitarnog rada za bolesnu decu Srbije,obrazovno kulturnog,slobodnog informisanja svih građana Srbije,umetnosti i kulture,zabave, autorske tekstove, atraktivne fotografije, razne uzbudljive i inspirativne teme.
Našu publiku čine deca,obični ljudi,obrazovani i akademski građani, čitajući, informisani, radoznali, zahtevni kvalitetni korisnici.Pišemo zanimljive i uzbudljive tekstove o ljudima i događajima iz sfere humanitarnog apela za bolesnu decu,obrazovno kulturnog života sa zanimljivim prilozima,istorijskog gledanje na naše tradicionalne vrednosti, kulture i umetnosti, delo nekih od najtalentovanijih i najautoritativnijih novinara i spoljnih autora.Naš cilj je da dopremo do svih vas u Srbiji i rasejanju,kao nezavisni i objektivni mediji radimo teme koje drugi neće i ne smeju da objavljuju,da se približimo svima vama i saslušamo vaše probleme i o tome obaveštavamo javnost,da zavirimo u supštinu svakog problema koji imate,tražimo i pritiskamo institucije da nam daju odgovore.Ovo, u kombinaciji sa bogatim referentnim programom sa naših strimova, čini nas snažnijim , najpovoljnijim i najpoželjnijim elektronskim portalom u Srbiji i svetu sa ovih teritorija. Mi smo registrovani mediji u Agenciji za privredne registre(APR) broj: IN000827 , u regulatornom telu za elektronske medije(REM)dozvola broj: I-0028 .Bićemo uz vašu pomoć još jači,jer INAT ZA ISTINOM MORA POBEDITI i naša je deviza SLUŠA NAS CEO SVET SLUŠAJTE NAS I VI-VAŠ NARODNI RADIO DIR !!!
Svi ljudi dobre volje,privrednici,mogu nam pomoći donacijama i prilozima na naš žiro račun: Br:160-373845-55 kod :Banka Intesa .Mesečno ćemo vam davati informacije o prilivu i utrošku sredstava.
Vreme je da se uključe svi građani Srbije i pomognu opstanku ovog nezavisnog medija,mnogo nam znači da oni koji ne mogu da se uključe da šalju ovu informaciju putem društvenih mreža,a sva obaveštenja možete dobiti nanašem portalu ,na društvenoj mreži: https://www.facebook.com/radioDIR

viber broj:+381606016360,
telefon redakcije:+38122819900 .
Jovan Kerešić -Odgovorno lice

#news #facts #new #balkan #srbija #radio #serbia #newstatus #radiodir#johnbosnitch #national #nato #mickwallace #euparlament #europe #eu #europa #europarlamentare #jovankeresic #radiodir #kosovapress
#news #facts #new #balkan #srbija #radio #serbia #newstatus #radiodir#johnbosnitč #protesti #narodsrbije #beograd #politics #politicalnews #serbia #opozicija #parlamentoeuropeo #sputnjik #vojvodina #srem #vesti #narodništab

Јован Керешић

О аутору - Јован Керешић

Јован Керешић је један од покретача Удружења цивилног друштва које је основало овај медиј. Одговорно је лице радио ДИР-а. Од 2016 активно ради као новинар и уредник емисије "Апел за помоћ болесној деци Србије" на бесплатним стримовима. Од 2019 је члан УНС-а и тада се овај медиј региструје код АПР-а и РЕМ-а. Тренутно води и уређује више емисија на радиоДИР-у. До сада посао новинара је радио без материјане користи као и сви чланови ове редакције. Запослен је у једној приватној фирми ,јер од новинарства као и већина колега не може да прехрањује себе и своју породицу. Ожењен је, отац петоро деце.

Related Posts

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре