Друштво, Локална политика, Политика, Социјално стварност

Настављен рат увредљивим графитима

Од Беграда, преко Ваљева до Новог Сада. Тротоари, фасаде, бандере, већ данима су исписани и облепљени увредљивим графитима и плакатима којима се таргетирају опозициони политичари. Прве мете били су лидери Заветника, Двери и Нове Демократске странке Србије који су се, осим на шаблонски исписаним графитима, нашли и на плакату на којем се доводе у везу са косовским премијером Аљбином Куртијем. Затим су у Новом Саду осванули и увредљиви графити против првог човека Народне странке у том граду Борислава Новаковића и професора Правног факултета Бојана Пајтића, бившег покрајинског премијера и председника Демократске странке.

Овакав сценарио смо глдали током пандемије и полицијског часа,да вас подсетимо једни су лупали у шерпе,други су пуштали гласну музику и погрдне речи опозиционим вођама…Немојте да вас чуди ко је режисер овог недоличног филма видите и изведите закључак из предходног прилога са друштвених мрежа.Органи реда којим руководе(министарство унутрашњих послова)политичари из власти,као не знају ко су актери или су они врло добро обавештени,али им херархија у командној структури политички офарбана прави криве потезе,по систему наређење стигло одозго ми се правимо слепи и неми…Да ли су то независни органи реда,који треба да служе одржавању јавног реда и мира у Србији мало се прерачунали,мислећи да у 21 веку информација неће доћи до грађана Србије.

Очигледно онај који саветује владајуће политичаре,а који се финансирају од наших пара,почели су да губе копас,јер ако је то први пут проваљено што понављати неуспех,или у свом пропагадном рату против политичких противника су се мало занели…

Ова игра политичара баца љагу на наш систем како правни па и законодавни,те само смањује поверење грађана у власт која годинама покушава да уз своје маркетинске стручњаке нам сервира једно те исто,као шваба тра ла ла…Зар неко мисли да грађани гледају само медије који годинама добијају абнормална средства на конкурсима за информисање,а иза тих медија стоје гласно говорници владајуће власти,исти они који су ту обавезу имали у систему јавног информисања у предходној политичкој гарнитури.А где је у свему томе грађанин који све то плаћа преко порезких обавеза,где је ту слобода мишљења и слобода медија…Неко је убио слободно извештавање и још неке институције које треба да су ван система политичке власти,а народ Србије скупо плаћа за живот у нашој лепој Србији,која је само дивна природним лепотама,а и то неко из политике жели да уништи,загађујући једини ресусрс који нам је остао  а то је прирородне лепоте Србије.

Зато политичари прекините са овим глупим плакатима,окрените се очувавању природних ресурса који постају све мањи и мањи у рукама државе Србије…Знамо ко црта графите,знамо ко штампа и лепи увредљиве плакате нисмо више слепи ви сте нам вашим погрешним потезима отворили очи,али да ли ви знате да тиме не губе они које пљујете и понижавате него ви који то радите,а зна се то су владајуће политичке странке…Престаните да правите лудим грађане Србије,будите бар мало озбиљнији и не толико наивни да ће вам неко поверовати да то чине тамо неки грађани који су дали глас баш тој опозицији.Много је провидно то што радите ових дана…

Јован Керешић

Више погледајте на нашем порталу :https://radiodir.co.rs и YouTube каналу:https://www.youtube.com/@radiodir/

Позивамо све људе добре воље да нампомогну као спонзори и донатори како би од нас сазнали оно што други неће и не смеју да објављују…
РадиоДИР је јединствен независни медији у Србији,чији је оснивач удружење родитеља и деце извештавамо са својом позитивношћу о свим стварима које тиште независно и слободно информисање свих грађана у Србији.
Сајт који публици нуди све што је најзанимљивије и најсавременије из области хуманитарног рада за болесну децу Србије,образовно културног,слободног информисања свих грађана Србије,уметности и културе,забаве, ауторске текстове, атрактивне фотографије, разне узбудљиве и инспиративне теме.
Нашу публику чине деца,обични људи,образовани и академски грађани, читајући, информисани, радознали, захтевни квалитетни корисници.Пишемо занимљиве и узбудљиве текстове о људима и догађајима из сфере хуманитарног апела за болесну децу,образовно културног живота са занимљивим прилозима,историјског гледање на наше традиционалне вредности, културе и уметности, дело неких од најталентованијих и најауторитативнијих новинара и спољних аутора.Наш циљ је да допремо до свих вас у Србији и расејању,као независни и објективни медији радимо теме које други неће и не смеју да објављују,да се приближимо свима вама и саслушамо ваше проблеме и о томе обавештавамо јавност,да завиримо у супштину сваког проблема који имате,тражимо и притискамо институције да нам дају одговоре.Ово, у комбинацији са богатим референтним програмом са наших стримова, чини нас снажнијим , најповољнијим и најпожељнијим електронским порталом у Србији и свету са ових територија. Ми смо регистровани медији у Агенцији за привредне регистре(АПР) број: ИН000827 , у регулаторном телу за електронске медије(РЕМ)дозвола број: И-0028 .Бићемо уз вашу помоћ још јачи,јер ИНАТ ЗА ИСТИНОМ МОРА ПОБЕДИТИ и наша је девиза СЛУША НАС ЦЕО СВЕТ СЛУШАЈТЕ НАС И ВИ-ВАШ НАРОДНИ РАДИО ДИР !!!
Сви људи добре воље,привредници,могу нам помоћи донацијама и прилозима на наш жиро рачун: Бр:160-373845-55 код :Банка Интеса .Месечно ћемо вам давати информације о приливу и утрошку средстава.
Време је да се укључе сви грађани Србије и помогну опстанку овог независног медија,много нам значи да они који не могу да се укључе да шаљу ову информацију путем друштвених мрежа,а сва обавештења можете добити нанашем порталу ,на друштвеној мрежи: хттпс://www.фацебоок.цом/радиоДИР
вибер број:+381606016360,
телефон редакције:+38122819900 .
Јован Керешић -Одговорно лице

#news #facts #new #balkan #srbija #radio #serbia #newstatus #radiodir#johnbosnitch #national #nato #mickwallace #euparlament #europe #eu #europa #europarlamentare #jovankeresic #radiodir #kosovapress

 

 

Јован Керешић

О аутору - Јован Керешић

Јован Керешић је један од покретача Удружења цивилног друштва које је основало овај медиј. Одговорно је лице радио ДИР-а. Од 2016 активно ради као новинар и уредник емисије "Апел за помоћ болесној деци Србије" на бесплатним стримовима. Од 2019 је члан УНС-а и тада се овај медиј региструје код АПР-а и РЕМ-а. Тренутно води и уређује више емисија на радиоДИР-у. До сада посао новинара је радио без материјане користи као и сви чланови ове редакције. Запослен је у једној приватној фирми ,јер од новинарства као и већина колега не може да прехрањује себе и своју породицу. Ожењен је, отац петоро деце.

Related Posts

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре