Друштво, Наука и образовање

Претња или превентива или оно треће

Обавештење претње или превентива,само ко је овде главни за 5г мрежу и дигитализацију интернета можда деца…
Поштовани родитељи,

Школски одбор ОШ „Ђура Јакшић“ Кикинда,је на заседању 23.05.2023. донео Одлуку да се Правилник о васпитно-дисциплинској одговорности ученика“ ОШ“ Ђура Јакшић“ Кикинда допуни следећим одредбама:

1. Као лакшу повреду радне обавезе-коришћење мобилних телефона у току часа. За лакшу повреду радне обавезе могу се изреци васпитне мере: Укор одељенског старешине; 4 из владања и укор одељенског већа; 3 из владања.

2. Као тезу повреду радне обавезе – снимање мобилним телефоном КАКО ЗА ВРЕМЕ ЧАСОВА ТАКО И ЗА ВРЕМЕ ОДМОРА односно ТОКОМ ЧИТАВОГ БОРАВКА У ШКОЛИ као и објављивање снимљеног садржаја на друштвеним мрежама. За тезе повреде радне обавезе изриче се васпитно дисциплинска мера 1. Укор директора; 2 из владања 2. Укор наставничког веца; 1 из владања.

Молим Вас да ову поруку пренесете сваком члану Савета родитеља, који ће поруку ОБАВЕЗНО проследити сваком родитељу у одељењу које претставља члан Савета.

Због правила пристојног понашања, а пре свега због успешног остваривања процеса наставе и учења, МОЛИМ ВАС, да сваки родитељ буде упознат са овим Правилником, односно да упозорите своју децу о забрани употребе телефона за време наставе.

срдачно

Б. Ш, директор

Related Posts

0 0 гласови
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести о
guest

0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре